Informació Internacionalització Webinar: Oportunitats de negocis a Marroc i Turquía

Webinar: Oportunitats de negocis a Marroc i Turquía

24 març, 2021 | 9:30 am 10:30 am
Plataforma zoom

Per que Marroc?.

Per la seva proximitat i localització estratègica, el Marroc és un mercat interessant per a les empreses catalanes. De fet, l’any 2019 més de 6.200 empreses van exportar-hi els seus productes o serveis. Entre  les oportunitats més destacades:

~Electricitat i electrònica , sectors emergents. ~La indústria agroalimentària marroquina busca R+D, equipaments i processos. ~Relocalització del sector tèxtil. ~La digitalització dels sectors públic i privat. ~Licitacions internacionals en energies renovables i en el tractament de l’aigua. ~La indústria de l’automòbil es dimensiona per proveir el mercat africà. ~El sector de l’aqüicultura és objecte d’un gran impuls.

Per que Turquia?

Més de 3.100 empreses catalanes van exportar els seus productes o serveis a Turquia el 2019, un país on els sectors de l’economia circular i la salut i els equipaments mèdics són els que tenen millors perspectives de creixement. En termes d’oportunitats de negoci, aquests són els àmbits més destacats:

~Fragàncies, essències aromàtiques i productes químics. ~Fosa, zinc, ferro, acer i les seves manufactures. ~Vehicles i peces de recanvi. ~Peces i accessoris de vestir. ~El sector de la mineria. ~El mercat de la construcció i les infraestructures. ~Maquinària industrial. ~Ciutats intel·ligents. ~Medicaments, preparats per a usos terapèutics. ~Preparacions alimentàries diverses, peixos i crustacis.

PONENTS: Shan Elasri i Emre Pekkan

Directors oficines d’ACCIÓ a Marroc i Turquia.

Data: DIMECRES, 24 de març de 2021

Hora: de 9:30h a 10:30h

 

 

 

 

 

 

Inscripció: http://www.plametall.cat/inscripciojornada.asp?id=1607

Webinar gratuït prèvia inscripció. El dia anterior s’enviarà el link a zoom per assistir al acte.

 

Més informació.